palaute

”Henna on helposti lähestyttävä, asiakasta kuunteleva kuntoutuksen ammattilainen. Hän hyödyntää osaamisensa eri osa-alueita yhdessä asiakkaan kanssa löytääkseen parhaan mahdollisen vasteen asiakkaan esitämään haasteeseen.

Valmennuksessa Henna osaa huomioida asiakkaan ominaisuudet ja pyrkii rakentamaan ohjelman niitä kunnioittaen, mutta ammattimaisesti tukien.”

Leo

”Mun mielestä tän ikäisten pitäisi myös käydä Hennalla. Varsinkin jos treenaa jotain liikuntalajia säännöllisesti. On tärkeetä tietää omasta kropasta. Se käsittely tuntu välillä kipeältä ja välillä vaan hyvältä. Mä kyllä meen uudestaan”

Innu 11v.

”Olen käynyt paljon erilaisissa käsittelyissä ja etukäteen mietin että mitähän uutta tässä on. No oli – paljon.  Oon käynyt nyt säännöllisesti ja on tapahtunut asioita, joiden en uskonut olevan mahdollista. Treenaan mm. Pilatesta monta kertaa viikossa ja se auttaa mua liikkumaan oman kroppani kanssa. Mutta nyt saan molemmat jalat aukikiertoon ja 12 vuoden jälkeen saan jalat koukkuun molemmille sivuille istuessani. Se ei ole onnistunut mitenkään 4.

Synnytyksen jälkeen. Mulla on nivelrikkoa ja alaselän ongelmia. Nukun nyt paremmin ja ilman tyynyjä polvien alla. Pystyn nukkumaan molemmilla kyljilläni. Enkä kärsi koko ajan alaselkäkivuista. Elämän laatu on parantunut. Ylipainostani huolimatta loikin laviksessakin kuin nuorena. Uskomatonta.”

Tiina

”Olen tehnyt Hennan kanssa yhteistyötä noin neljä ja puoli vuotta. Yhdessä ollaan Hennan kanssa käyty hyvin korkealla ja erittäin alhaalla. Eniten Henna on auttanut mua mentaalisella puolella elämän myrskyjen selvittämisessä. On sitten parisuhde kariutunut, tai valmistuminen koetellut tai irtisanominen kolauttanut, niin Henna on ollut mun tukena aina. Parasta Hennassa on se, että meillä on yhtä kieroutunut huumorin taju, ja että Henna on aina vilpittömästi ihan satasella mun jokaisessa murheessa ja suunnitelmassa. Paljon ollaan Hennan kanssa saavutettu, ja työ jatkuu edelleen.

Henna on mulle sopivan vaativa, ja sanoo asiat suoraan, niinku pitääkin. Mutta jos Henna väittää, että se on lempeä, niin sitä mä en oo vielä havainnut, eli oon aika varma et se huijaa.”

Mirka

your way

ole yhteydessä

yhteystiedot

Henna Surakka

050 514 47 40

henna@waytomove.fi

facebook